KONTAKTA OSS

Frågor? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt.

FRÅGOR OCH SVAR

Med ditt Gulf Mastercard har du alltid 30-60 dagars kredit och din avi kommer månaden efter att du gjort dina köp, dvs. dina köp i Juli kommer på en avi i Augusti. 
Avierna via Kivra får du din avi i din digitala brevlåda runt den tionde (10e) bankdagen i månaden

Du kan alltid se dina avier om du loggar in här: Mina Sidor


Du kan logga inoch få tillgång till din fullständiga kontoinformation. Logga in med Bank-ID, mobilt Bank-ID eller e-legitimation.


Ja, Gulf-kortet finns som Gulf MasterCard företagskort. Fråga din Gulf-station för mer information eller kontakta Resurs på 0771 – 11 22 33.


Fyll i ansökningsblanketten som du hittar via länken nedan. Max kredit vi kan bevilja är 50 000 kr. Vi gör en kreditprövning enligt lag och den beviljade krediten kan bli lägre än du sökt.Till blanketten för kredithöjning


Fyll i ansökningsblanketten som du hittar via länken nedan för att ansöka om extrakort till någon eller några i familjen. Ett extrakort kostar ingenting. Familjemedlemmar är maka, make, sambo eller barn över 16 år.Till blanketten för extrakort


Räkningen kommer alltid månaden efter dina köp. Om du t. ex. handlar 1 februari får du räkningen i mitten på mars och har till 31 mars på dig att göra en inbetalning. Detta innebär att du får upp till 60 dagar på dig att betala utan att det kostar dig något extra.


Vi gör en helhetsbedömning och sedvanlig kreditupplysning som grundar sig på uppgifter som i huvudsak är hämtade från Upplysningscentralen (UC). Avslag kan t.ex. bero på för låg inkomst i förhållande till den sökta krediten eller för mycket andra beviljade krediter.


För att avsluta ditt kort ringer du till vår kundtjänst på 0771 – 11 22 33.


KONTAKTA OSS DIREKT

BLANKETTER

Här hittar du blanketter och information kring Gulfkortet.

Allmänna villkor

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation

Kortansökan Gulf Mastercard Privat

Kredithöjning Gulf Mastercard Privat