OM GULFKORTET MASTERCARD

Gulfkortet Mastercard är kortet som ger dig lite mer, som till exempel tid och pengar.

En trevlig sak med kortet är att varje krona du handlar för får du en bonus på 0,5 %. När du kommit upp i en bonus på 50 kr kommer du att få en bonuscheck som du kan lösa in i din närmaste Gulfbutik.

Ytterligare en fördel när du handlar med ett Gulfkort Mastercard är att du betalar mer flexibelt. Månadens köp kommer på en samlad faktura och du väljer själv om du vill betala hela beloppet med en gång eller om du vill dela upp det.

Gulf mastercardGulf mastercard
ANSÖK HÄR

BETALA DINA RÄKNINGAR MED KORTET

Betala allt, överallt med ditt kort. Även dina vanliga räkningar och fakturor. Lägg in räkningen för betalning den här månaden och betala hela eller dela upp beloppet nästa månad, mot en avgift på 1%.

DELBETALNING

Med Gulfkortet kan du välja om du vill betala hela din räkning för den senaste perioden eller att lägga upp en fördelaktig delbetalningsplan. Till att börja med får du 60 dagars fri kredit. Dela upp din betalning upp till sex månader räntefritt. Du kan även betala minst 1/10 eller 1/20 av din utnyttjade kredit.

PRIS & FAKTA

ÅrsavgiftAdministrationsavg./mån.ExtrakortÅrsavgift för extrakortProcentuellt påslag vid uttagValutaväxlingspåslag vid köp/uttag
0 kr39 kr50 kr0 kr2,97 % (dock lägst 35 kr)1,97 %

DELBETALNING

Betalningsform/löptidÅrsräntaAdministrationsavg./mån.Uppläggningsavgift*
6 mån0 %39 kr97 kr
1/1015,86 %39 kr0 kr
1/2019,82 %39 kr0 kr

Allmänna villkor

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation

Representativt exempel på 6 månaders delbetalning

Vid ett kreditbelopp om 15 000 kr med en rörlig årsränta om 0 % och en delbetalningstid om 6 månader uppgår den effektiva räntan till 3,14 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 39 kr per månad, årsavgift om 0 kr och en uppläggningsavgift om 97 kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 2 529 kr* och det sammanlagda beloppet att betala blir 15 271 kr. Exemplet baseras på ett köp den första dagen i en kalendermånad och är beräknat 2017-09-05. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. *Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Till ordinarie delbetalning tillkommer månaden efter val av delbetalning uppläggningsavgift. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven kreditkostnad och totalt belopp att betala.

RESEFÖRSÄKRING

När du betalar minst 75 % av resan med ditt kort ingår reseförsäkring för hela familjen. Bra om något händer på resan.

Villkor reseförsäkring (gäller tom 191231)

Villkor reseförsäkring (gäller tom 200101)